

Pairing
Cyan Prestigio is magnificent for enjoying a pairing with cheese and cured meats. A wine that goes well with barbecues, meat stews, lamb, oxtail and Iberian cured meats.
Shipping in 48/72h
International Shipping
Secure purchase and Return guarantee
Designation of Origin Toro
Simply by opening a bottle of Cyan Prestigio, it is possible to understand why these Toro wines have achieved such an international prestige and are currently the favourite ones of wine lovers.
This is a Toro red wine variety made from grapes grown in 60-year-old vineyards. It keeps a careful balance between the grape and the wood, which is achieved after an 18-month maturation in lightly toasted French and American oak barrels and at least 22 months of maturation in the bottle, ensuring elegance in such a special wine.
The wine
Matured for 18 months in French and American oak barrels, this wine has a deep dark cardinal colour and purplish notes, as well as aromas of ripe black fruit with balsamic hints of aromatic plants among spices, pipe tobacco, dark chocolate and mineral notes. A dense mouthfeel full of personality floods the palate, providing excellent acidity and a long aftertaste.
AWARDS AND RATINGS
93 points Robert Parker
91 points Wine Enthusiast
91 Points Peñín Guide
92 points ABC Guide
Pairing
To be enjoyed slowly in order to savour all its nuances with meat stews, ribs, roasts, fish, meats, sausages and cured cheese.
PAIRING
Valdelosfrailes Reserva is the perfect accompaniment to braised red meats, beans, chocolate desserts, offal dishes, sweetbread or tripe. A sublime wine to enjoy a Castilian lechal lamb.
Matarromera Crianza (Denominación de Origen Ribera del Duero) es el buque insignia de Bodega Matarromera. Es la muestra palpable del equilibrio entre fruta y madera que tanto caracteriza a la bodega. Es un vino elaborado con uvas de la variedad Tempranillo que se cría en barricas de roble americano y francés durante 12 meses en salas con humedad controlada y una iluminación tenue. Tras esta crianza, el vino pasa a la botella donde termina de pulirse hasta que está listo para salir de la bodega.
MARIDAJE: Para maridar Matarromera Crianza, proponemos todo tipo de carnes, tanto blancas como rojas, pero también es perfecto para otro tipo de platos como arroces y pastas. La clave está en elegir un buen acompañante (o varios) y disfrutar de cada copa y de cada brindis.
Pairing
Pairing Rento is very easy because it is perfect for any dish. We suggest accompanying it with stews, casseroles, red meats and barbecues. Ideal for white and oily fish.
Tasting and experiencing it is already a pleasure.
PAIRING
It is a perfect red wine for any pairing. Good pairing with garlic soups, Castilian cocido, beans, rice, red meats, pasta, cheese and an excellent pairing with sautéed vegetables.
Finding inspiration in every detail
It is the perfect wine to surprise and amaze you, and to accompany a good Castilian roast lamb or some fine cured cheese
The result of patience
What is our recommendation for wine pairing? A good barbecue, spicy dishes, roast lamb, oxtail and blue fish.
Matarromera Reserva (Denominación de Origen Ribera del Duero) procede de los viñedos que la bodega posee en Olivares de Duero. La uva de la variedad Tempranillo con la que se elabora Matarromera Reserva se selecciona minuciosamente con extremo cuidado. El vino tinto que resulta de dicho proceso es complejo, sedoso y muy elegante. La crianza en barrica de roble americano y francés tiene lugar durante 18 meses. Tras dos años en botella, el vino estará listo para saciar los más exigentes.
MARIDAJE: Es un vino perfecto para acompañar todo tipo de carnes, ideal para barbacoas, incluso con platos picantes. También los pescados azules son perfectos compañeros para este tinto.
Excellence by the glass
What food can it be paired with? In addition to Iberian ham and cheese, we recommend any type of meat, both white and red. But it is also perfect for pasta or rice dishes. The key is to enjoy every glass.
Matarromera Crianza (D.O. Ribera del Duero) es el buque insignia de Bodega Matarromera. Es la muestra palpable del equilibrio entre fruta y madera que tanto caracteriza a la bodega. Un vino elaborado con uvas de la variedad Tempranillo que se cría en barricas de roble americano y francés durante 12 meses en salas con humedad controlada y una iluminación tenue. Tras esta crianza, el vino pasa a la botella donde termina de pulirse hasta que está listo para salir de la bodega.
MARIDAJE: Para maridar Matarromera Crianza, proponemos todo tipo de carnes, tanto blancas como rojas, pero también es perfecto para otro tipo de platos como arroces y pastas. La clave está en elegir un buen acompañante (o varios) y disfrutar de cada copa y de cada brindis.
Te presentamos un lote muy especial de tres vinos que son una apuesta segura. El lote está compuesto por una botella de Matarromera Crianza, otra de Emina Crianza y otra de Valdelosfrailes Crianza. Tres vinos tintos que atesoran grandes MEDALLAS DE ORO que te traemos para que puedas comprobar por ti mismo la calidad que los respalda.
Expression of wisdom, youth, and vitality
It is perfect for a social drink, aperitifs, and cured meats. Meat is also a great ally when it comes to enhancing Melior's attributes.
Pairing
Oinoz Crianza is a wine that pairs perfectly with Rioja-style potatoes, beans, cocido, casseroles, white meats with sauce, roasted red meats, goat cheese and cured meats.
PAIRING
Valdelosfrailes Reserva is the perfect accompaniment to braised red meats, beans, chocolate desserts, offal dishes, sweetbread or tripe. A sublime wine to enjoy a Castilian lechal lamb.
Pairing
Cyan Prestigio is magnificent for enjoying a pairing with cheese and cured meats. A wine that goes well with barbecues, meat stews, lamb, oxtail and Iberian cured meats.